Over Mythic Makes

Welkom bij Mythic Makes, waar we betoverende draken en andere mythische en fantastische creaties tot leven brengen door de magie van 3D-printen! Opgericht door Alexandra en Hans, is onze winkel een uiting van liefde, gewijd aan het delen van de wonderen van fantasie met jou.

Al van jongs af aan is Alexandra gefascineerd door de mystiek en aantrekkingskracht van draken. Deze fascinatie inspireerde haar om haar liefde voor deze mythische wezens te combineren met haar moderne hobby van 3D-printen. Samen met Hans begon ze aan een reis om ingewikkelde, handgemaakte drakenbeeldjes en andere bijzondere items te creëren die de verbeelding prikkelen.

Bij Mythic Makes geloven we in de kracht van verhalen vertellen, en onze creaties dienen als toegangspoort tot een wereld van magie en avontuur. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met zorg, zodat we unieke, hoogwaardige producten kunnen aanbieden die de essentie van fantasie vastleggen.

We nodigen je uit om onze collecties te verkennen en je fantasie de vrije loop te laten. Als je vragen hebt of je gedachten wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om in contact te komen met onze klanten en mede-fantasie-liefhebbers!

Bedankt dat je met ons meegaat op deze magische reis. Mogen je dagen gevuld zijn met verwondering en je nachten met dromen van verre rijken.

Met warme groeten,

Alexandra en Hans